Ik ben Charlotte van Rosmalen (32), ook wel vaak Lottie of Lotje genoemd. Sommige kennen de naam Lotje Den Bosch nog van de babywinkel die ik van september 2015 t/m januari 2018 heb gehad. Na januari 2018 ben ik als zzper aan de slag gegaan bij mijn oude werkgever Cadmes. Er was ondersteuning nodig op de marketingafdeling en vervolgens op de binnendienst afdeling. Dit beviel mij zo goed om verschillende projecten op te pakken, dat het mijn hoofdactiviteit is geworden.

Al vanuit mijn opleiding Small Business & Retail Management (afgestuurd in 2010) vond ik het leuk om de verschillende projecten uit te voeren. Bij meerdere bedrijven binnen te komen en veel vaardigheden uit te kunnen voeren.

Tijdens mijn middelbare school periode en mijn opleiding SBRM heb ik in verschillende horecazaken gewerkt. Dit is nog steeds een hobby en doe ik er graag bij. Ik houd van contact met mensen en men van een lekker hapje en drankje te voorzien.

Uiteindelijk ben ik na mijn studie een baan op kantoor gaan zoeken en terecht gekomen bij Tempo Team als intercedent. Na een jaar als intercedent ben ik bij Cadmes gaan werken, een reseller van 3D tekenpakketten, hier heb ik 4 jaar met veel plezier gewerkt. Vanuit Cadmes kreeg ik de mogelijkheid om een winkel te starten in het centrum van Den Bosch, bij mijn vader in de winkel (de familie van Rosmalen heeft 100 jaar een huishoudelijke winkel met glaswerk, servies en porselein gehad in de Fonteinstraat). Tijdens de crisis werd het steeds moeilijker in de branche en kon ik in 2015 een klein deel van de winkel huren. Helaas heb ik hier in januari 2018 afscheid van moeten nemen. Mijn ouders stopte met de winkel en het was moeilijk haalbaar om hier in mijn eentje van rond te komen met o.a. de hoge huurprijzen.

Waar het één eindigt, begint het nieuwe! Nu help ik met veel plezier bedrijven die handjes nodig hebben. Op het gebied van administratie, marketing, social media oftewel alles wat online mogelijk is.

Heeft u online hulp nodig? Een personal assistant? Ondersteuning op de binnendienst? Website beheer en/of social media? Bel of mail mij dan komen we samen tot een oplossing.

E-mail: lotjedenbosch@gmail.com
Mobiel: 06 83 19 61 88